• Karriär

Dataekonom sökes till Q&Q Labs

Q&Q Labs är ett kontraktslabb inom organisk analytisk kemi. Vår verksamhet bygger på utveckling av analysmetodik utefter enskilda kunders specifika behov samt att utföra kvalitetskontroller för frisläppning till marknaden. Kunderna är primärt producenter och importörer av läkemedel & medicintekniska produkter, men även helt andra fält som livsmedel och miljöprover behandlas.

Q&Q Labs söker dig med universitet/högskoleexamen med inriktning på företagsekonomi helst i kombination med Data/IT.
Vi söker dig som har ett intresse för och avancerad förståelse av datoriserade system både gällande hård- och mjukvara men också kompetens att utföra exempelvis budgetuppföljning, lönehantering eller controllerfunktioner.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Att ta in, tolka och följa regelverk är A och O i läkemedelsutvecklingsprocessen och detta måste du därmed ha ett naturligt förhållningssätt till. Har du arbetserfarenhet från företag som arbetar under GMP är detta mycket meriterande.

Du skall vara bekväm med problemlösning och van att självständigt inhämta information för att hitta en lämplig lösning.

Arbetet är varierat då tjänsten innefattar fler fält om arbetsuppgifterna kan spänna över lång tid eller vara av akut karaktär. Q&Q Labs växer mycket och möjlighet att utvecklas inom andra fält av verksamheten, såsom kvalitet, finns.

Arbetet är till att börja med en sex månaders allmän visstidsanställning med fast lön vilket sedan ämnas omvandlas till en tillsvidareanställning. Tjänsten är placerad i Mölndal.

Ansökan sker senast 21 juni 2020 genom att skicka CV och personligt brev till personal@qandqlabs.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Frågor kan ställas till Rickard Wahlström, på personal@qandqlabs.se eller 031-24 22 00.

Ansökan i pdf-format

Analytisk kemist sökes till Q&Q Labs

Q&Q Labs är ett kontraktslabb inom organisk analytisk kemi. Vår verksamhet bygger på utveckling av analysmetodik utefter enskilda kunders specifika behov samt att utföra kvalitetskontroller för frisläppning till marknaden. Kunderna är primärt producenter och importörer av läkemedel & medicintekniska produkter, men även helt andra fält som livsmedel och miljöprover behandlas. Vår instrumentpark är bred med tonvikt på kromatografi och masspektrometri.

Q&Q Labs söker dig med universitet/högskoleexamen med inriktning kemi och kvalitet. Du skall ha åtminstone ett par års arbetslivserfarenhet från arbete med kromatografiska analyser, gärna under GMP eller ackreditering (ISO17025).

I rollen som analytisk kemist utför du kvalitetskontroll av medicintekniska produkter samt läkemedelsprodukter. Du arbetar laborativt enligt upprättade rutiner med LC och ansvarar för att utvärdera och rapportera resultat i LIMS-system. Har du också erfarenhet av Dissolution-analyser är detta mycket meriterande.

Vi söker dig som är ansvarstagande och har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Arbetet är varierat då vi har många olika produkter för frisläppningsanalys och möjlighet att utvecklas inom andra analystekniker finns.

Arbetet är till att börja med en sex månaders allmän visstidsanställning med fast lön vilket sedan ämnas omvandlas till en tillsvidareanställning. Tjänsten är placerad i Mölndal.

Ansökan sker senast 14 juni 2020 genom att skicka CV och personligt brev till personal@qandqlabs.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Frågor kan ställas till Rickard Wahlström, på personal@qandqlabs.se eller 031-24 22 00.

Ansökan i pdf-format